Welkom

Winter bij Toine Hermsen!

De winter start, de bomen zijn kaal, de dagen zijn kort en de wind wordt guurder. We zijn januari gestart, met veel mooie plannen voor 2018. Maar eerst genieten we nog van het winterseizoen aan de Sint Bernardusstraat. .

 

 

Toine Hermsen Cuisinier

“Le Jardin des Copains”

Vanaf de zomer van 2018 kunt u de vertrouwde en huiselijke sfeer van Toine Hermsen vinden op  Kruisdonk, aan de rand van Maastricht. Hier heeft Toine het pand en de tuinen gevonden waar hij al jaren naar op zoek was.

Samen met zijn temperamentvolle, liefdevolle en gastvrije levenspartner Shoom gaat hij hier de vertrouwde en feestelijke ‘Ambiance des Copains´creëren die u van hem gewend bent met daarnaast de rijke toevoeging van ‘buiten’;

Na 27 jaar in de binnenstad gaat Toine Hermsen Cuisinier naar ‘buiten’, niet alleen net buiten het  centrum van Maastricht, maar ook ‘buiten’ met eigen tuinen en prachtige terrassen.

Toine en Shoom zullen u, samen met hun familieteam, op vrijdagavond, zaterdagavond én zondagmiddag ontvangen met een prachtig 5 gangen ´menu des copains´ in de bekende stijl van huiselijkheid, hartelijkheid en gastvrijheid zoals u deze kent van de Sint Bernardusstraat.

Toine Hermsen Cuisinier is tot en met eind maart 2018 geopend aan de Sint Bernardusstraat.

We houden u de komende maanden op de hoogte van alle plannen en ontwikkelingen rondom Kruisdonk.

Vanaf de zomer 2018 verwelkomt het team u graag ‘op Kruisdonk’!