Welkom

Tien kerst-feest-dagen.

Ook dit jaar verlengen wij kerst weer tot tien kerst-feest-dagen. Vanaf donderdagavond 14 december tot en met dinsdagmiddag 26 december serveert Toine zijn 5 gangen kerstmenu des copains (€85.-).

Met uitzondering van 24, 25 & 26 december serveren wij, naast het kerstmenu, ook het bekende lunchmenu.

Onder het kopje Menu’s ziet u ons kerstmenu.

Toine Hermsen Cuisinier

“Le Jardin des Copains”

Patron Cuisinier Toine Hermsen opent op 1 juni volgend jaar een boerderijrestaurant aan de rand van Maastricht, nabij Kruisdonk. Eind maart, na afloop van de kunstbeurs TEFAF, sluit Toine Hermsen zijn huidig restaurant in het centrum van Maastricht.

Het nieuwe restaurant krijgt de naam ‘Toine Hermsen Cuisinier, Le Jardin des Copains’.  „Dat slaat op de prachtige tuin die erbij ligt. In de zomer kunnen de gasten heerlijk buiten eten.”

Het restaurant zal maar drie keer in de week open zijn, op vrijdag- en zaterdagavond en op zondagmiddag.  „Fysiek wil ik het wat rustiger aan gaan doen, maar ik wil het koken niet helemaal loslaten. Ik ga nog zeker tien jaar door of nog langer, samen met mijn nieuwe partner Shoom Vicento en Maître-Sommelier Koen Classens die de gasten zullen ontvangen.”

In de nieuwe zaak zal er maar plaats zijn voor maximaal 25 mensen. „Het wordt een soort huisrestaurant, waar we gasten als ware vrienden ontvangen. Het wordt een exclusieve zaak, maar heel betaalbaar. Mijn kookstijl blijft hetzelfde.”